Kedves érdeklődő!

Mikor vállalkozásom elkezdtem sokat gondolkoztam azon, hogy mit mondok és írok azoknak az érdeklődőknek akik majd megkeresnek engem és megkérnek életük legfontosabb eseményein legyek segítségül abban, hogy ezen kivételes alkalmak még szebbek és feledhetetlenebbek legyenek.
Hosszas töprengés után rájöttem, hogy igazából semmit sem kell mondanom, mert aki ilyen fontos és jelentőségteljes eseményre készül, mint egy esküvő, egy születésnap, egy évforduló, egy baráti, munkahelyi összejövetel az nagyon jól tudja ezt miért és milyen indíttatásból teszi. Teszi ezt azért, mert hangot szeretne adni annak, hogy szeret és tisztel, vagy megbecsül valakit és mindezt meg szeretné osztani azokkal akik hasonló érzéseket váltanak ki belőle. Ezek az események ünnepek!

Annak az embernek, aki fontosnak tartja az ünnepet, sőt időt, energiát, pénzt nem sajnálva szükségesnek tartja, annak nem kell semmit mondanom. Nincs más dolgom, mint segítségére lennem abban, hogy ez az alkalom igazi ünnep legyen. Bár tudom, hogy ez nem az általam leterített szép szöveteken, vázába tett gyönyörű virágokon múlik, hanem azon, hogy azok az emberek akik szeretik és tisztelik egymást, egy asztalnál ülve egymás szemébe nézve tudatják egymással, hogy ez a pillanat értékes, fontos mindenkinek és örülnek, hogy ennek részesei lehetnek.

De ha mégis úgy gondolod, hogy ezen a szép eseményen jó lenne egy szép közeg, egy ünnepi környezet, szívesen, sőt örömmel leszek segítségedre abban, hogy az általad rendezett alkalom feledhetetlen legyen.

Magamról annyit mondanék, hogy ne legyek teljesen idegen számodra: Csokainé Perlaky Tímea vagyok, Karcagon élek a családommal, két gyönyörű kislány édesanyjaként. Jó ideje a szépségiparban dolgozom és innen vezetett az út a dekorációs vállalkozásig. Ez egy álom beteljesedése, amire régóta vágytam. Munkámat férjem és barátaim segítik és remélem, ha egyszer találkozunk, elégedett leszel velünk.

Óriási öröm ért bennünket!!!
Rólunk írt a FORBES!!!

Aki ismeri ezen nyomtatott sajtót tudja igen nagy megtiszteltetés hasábjain szerepelni! A magyar üzleti és vállalkozói élet tökéletes dokumentálói! A Forbes Gálák együttműködő partnerei lettünk, ami munkánkat illetően hatalmas elismerés!

 
Elérhetőség:

Tel.: 0630/4254895

Ha inkább írnál: Üzenetet küldök